Galvenie » 2012 » Janvāris » 24 » Virtuālais aranžētājs Band-in-a-Box.
19:21
Virtuālais aranžētājs Band-in-a-Box.

   Sveicināti. Daudzi ģitāristi agri vai vēlu sapņo par muzicēšanu mūzikas grupā. Bet lai tiktu grupā, vai dibinātu savu grupu tomēr ir vajadzīgas spēlēšanas iemaņas grupas sastāvā. Bet ko lai dara ja tādas iespējas tev uz doto brīdi nav?
   Es tev gribētu ieteikt mūzikas virtuālo datorspēli, kurā grupu aizvietos virtuālais aranžētājs, bet līdera ģitārists būs nekas cits kā tu pats (ar savu ģitāru, kombīti, efektu pedāli...). Tas ir ideāls variants priekš jebkura mūziķa. Ar šo virtuālo aranžētāju tu mācīsies komponēt savas dziesmas, mācīsies izvēlēties topošai dziesmai piemērotāku stilu, trenēsi ritma izjūtu, un pats galvenais spēlējot pa virsu dažādas solo frāzes tev būs iespēja improvizēt. Ja mūziķis māk improvizēt savos solo gabalos, ieliek katrā notī, skaņā, frāzē daliņu no savām jūtām, dvēseles, par tādu mūziķi var teikt - "tas gan ir profs".

   Iesaku iegādāties un ielādēt virtuālo aranžētāju Band-in-a-Box. Tajā ir viss nepieciešamais lai tu ātri varētu izveidot dziesmai pavadījumu (fonogrammu MIDI formātā). Ierakstot taktīs akordus un izvēlējoties vajadzīgo mūzikas stilu un tempu, viņš automātiski veido grupas pamatinstrumentu partijas (bungas, bass, klavieres, ritma ģitāra, strings). Tāpēc arī nosaukums šīm aranžētājam ir Band (orķestris) -in-a-Box. Protams skaņa nebūs kā dzīvajā grupā, bet kā mācību papildlīdzeklis ļoti labs. Un tas vēl nav viss. Pavirsu var ierakstīt caur mikrofonu savu balsi (dziedāšanu), vai savu solo uz ģitāras. Un arī tas nav viss. Saglabājot to visu WAV formātā var turpināt apstrādāt jau piemēram kādā Soud Forge audio redaktorā un ierakstīt CD diskā, kuru varēsi uzdāvināt savam draugam vai draudzenei, vai aiznest uz profesionālo mūzikas ierakstu stūdiju kā demo ierakstu. Te var daudz fantazēt, bet viss tas ir reāli izdarāms.
   Tā kā uzpriekšu, viss tavās rokās. Es vēl atgriezīšos pie šīs tēmas bet mazliet vēlāk.


Kategorija: Mūzikas programmas | Skatījumu skaits: 1549 | Pievienoja: admin | Atslēgvārdi: Sound Forge, Band-in-a-Box, aranžētājs, Wav | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]