Galvenie » 2012 » Februāris » 6 » Par Guitar Pro 6, 1daļa.
16:15
Par Guitar Pro 6, 1daļa.

   Turpinu tēmu par Guitar Pro 6 programmu. Šajā rakstā es piedāvāju tev paklausīties dažu stilu fragmentus kas tika uztaisīti ar Guitar Pro 6 programmas palīdzību.











   Kā jau iepriekš es rakstīju, ka uztaisot mūziku šajā programmā var pievienot RSE skaņas. Tādējādi galarezultātā var dabūt diezgan dzīvu skaņdarba skanējumu. Es izmantoju Guitar Pro 6 krievu valodā tāpēc bildēs pamatuzraksti ir krieviski. Bet iegādājoties Guitar Pro 6 tu vari izvēlēties valodu kādu tev vajag. Diemžēl latviešu versijas nav un diezvai būs. 

   Kādas instrumentu bankas ir šajā programmā tu vari apskatīties bildēs Nr1,2,3,4.

      

      

   Bet protams tas nav viss. Ja ielūkoties Guitar Pro 6 programatūras sadaļā "gatavie preseti", tad tur tu atradīsi milzum daudz dažādas ģitāras skaņas, tembrus, efektu virknes,  kā arī vari veidot un saglabāt  savas efektu virknes. Par laimi tas ir ļoti vienkārši izdarāms. 
   Visu programmu sagraizīt bildēs es domāju nav vajadzības, bet dažas Guitar Pro 6 programmas vietas kuras attiecās uz mūzikas instrumentu bibliotēku tomēr piedāvāju apskatīties. Bildes Nr5,6. 

      

   Varu turpināt ievietot bildes ilgi un digti. Skaidrs ir ka pie katras bultiņas verās vaļā logs ar minimums 10 ģitāru veidiem. Uzskatu ka šī ir lieliska programma ik katram ģitāristam, no iesācēja līdz profesionālim. 

   Paldies par uzmanību. Iesaki bezmaksas ģitārspēles vietni draugiem, paziņām, kaimiņiem. Drīzumā šeit būs vēl interesantākas lietas, kas noteikti tevi pārsteigs.

   Nākamajā rakstā parunāsim par Guitar Pro 6 efektiem.


  
Kategorija: Mūzikas programmas | Skatījumu skaits: 1572 | Pievienoja: admin | Atslēgvārdi: guitar pro 6 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]