Galvenie » 2012 » Janvāris » 26 » Īsumā par Guitar Pro 6
11:45
Īsumā par Guitar Pro 6

Guitar Pro 6 - ģitārista programma.


   Guitar Pro - ir daudzfunkcionālā mūzikas programma kura nepieciešama visiem ģitāristiem no iesācējiem līdz professionāļiem.

   Ar Guitar Pro jūs variet rakstīt nošu partitūras ar visiem mūzikā ierastājiem simboliem kas attiecas uz ģitāru vai citiem stīgu instrumentiem.
   Pamatojoties uz klasisko vai džeza stilu, jūs varat iestatīt 70 dažādus parametrus konfigurējot jūsu nošu lapu tieši tā, kā vēlaties, un saņemiet profesionālā līmeņa izdruku.

   Nošu raksts ar tabulatūru ir pilnīgi sinhronizēts. Noformēšanas režīms ļauj jums pielāgot takts izmērus ar rokām. 

   Guitar Pro ir arī spēcīgs atskaņotājs, kas atvieglo jūsu komponēšanu vai apmācību.
   RSE (Realistic Sound Engine) tehnoloģija ietver reālus instrumentus ierakstītus stūdijā. Piekļūve vairāk kā pie 100 skaņu bankām, un 50 efektu pedāļiem. Guitar Pro piedāvā daudzus dažādu stilu standartus, bet jūs varat arī konfigurēt un veidot savas efektu ķēdes.

   Atskaņošanas iespējas.

   Jūs varat pielāgot tempu, vai atskaņot tieši jums vajadzīgas taktis ar "speed trainer" (ātruma trnažieris) palīdzību, ieslēgt vajadzīgas taktis cilpā un mācīties solo gabalu ar progresējošu pāatrinājumu. Tas ir ļoti noderīgi trenējoties sarežģītus solo vai rifus. 
Katra instrumenta celiņš ir regulējams. Var noregulēt skaļumu, panorāmu, un parametru ekvalaizeri.

   Šodien es īsumā aprakstīju Guitar Pro programmas iespējas. Jūs variet ielādēt savā datorā Guitar Pro demo versiju un novērtēt vairākas iespējas. 

   PS: Strādājot ar šo programmu vajadzīgas mūzikas elementārteorijas zināšanas.

   Oficiālā lapa: Guitar Pro 6: MIDI ASCII WAV PNG PDF MUSICXML Export / Import







Kategorija: Mūzikas programmas | Skatījumu skaits: 1548 | Pievienoja: admin | Atslēgvārdi: Guitar Pro, RSE | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]